Кабачки – чудовий овоч, який можна приготувати сотнею різних способів, і завжди буде дуже смачно і швидко. Наприклад, фаршировані кабачки в клярі – дуже ситне блюдо, яке поєднує в собі біле м’ясо і соковитий кабачок.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Куряче філе – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування кабачків, фаршированих в клярі. Куряче філе помийте, промокніть паперовими рушниками і наріжте дрібними кубиками.

Ріпчасту цибулю очистіть, дрібно наріжте.

Змішайте цибулю і куряче філе, посоліть і приправте за смаком. Додатково при наявності блендера можна подрібнити м’ясо і цибулю в ньому.

Кабачок помийте і наріжте кільцями, виріжте з них серцевину.

З фаршу сформуйте кульки діаметром рівним отвору в кабачках. У кожен кабачок викладіть курячий фарш.

В окремій мисці збийте пару яєць, додайте сіль і перець за смаком, потім всипте борошно і ще раз збийте.

Розігрійте сковороду, влийте соняшникову олію. Умочіть заготовки з кабачка в кляр і викладіть їх на сковороду. Смажте фаршировані кабачки в клярі з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки.

Готові кабачки викладіть на загальне блюдо і прикрасьте свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Кабачки з м'ясом на сковороді Кабачки з яйцем на сковороді Кабачки на кожен день Кабачки на сніданок Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді Хрусткі кабачки