Роздумуєте, який би закускою здивувати сім’ю і гостей? Зверніть увагу на рецепт маринованих кабачків з медом. Пікантна закуска з кабачків з легким медовим смаком нікого не залишить байдужим. Ніжні та ароматні кабачки чудово зберігаються і довго будуть радувати вас і ваших близьких.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Кабачки – 500 гр.
  • Масло оливкова – 100 мл
  • Часник – 3 зуб.
  • Оцет столовий 9% – 3 ст. л.
  • Мед – 2 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Рецепт маринованих кабачків з медом гранично простий! Кабачки помити, просушити на кухонному рушнику. Зняти товсту шкірку і видалити великі насіння при необхідності. Тонко нашаткувати кабачки за допомогою овочерізки. Кабачки посолити і залишити на півгодини настоюватися.

Для маринаду в окремій ємності змішати рубану зелень, дрібно нарізані часник, мед, оцет і чорний мелений перець.

Утворилася в кабачках рідину злити, влити до кабачків маринад, ретельно перемішати. Відправити кабачки в маринаді на 10 годин в холодильник. Після мариновані кабачки в меді вже можна їсти і пригощати ними дорогих гостей. Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків