Ми звикли, що на мангалі готується тільки м’ясо. Але іноді урізноманітнити звичний раціон чимось новим – відмінне рішення. Рецепт кабачків на мангалі дуже простий у приготуванні, а овочі на вугіллі виходять дуже смачними, соковитими і з димком – саме те,

для веселого літнього віяла.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Для того щоб приготувати рецепт кабачків на мангалі, кабачок потрібно помити, нарізати слайсами. В окремій ємності змішати сметану, пропущений через прес часник і сіль за смаком. У сметанною масою замаринувати нарізані кабачки.

Підготовлені таким чином кабачки викласти на грати для гриля.

На мангалі смажити кабачки з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Подавати кабачки на мангалі гарячими з м’ясом або рибою. Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки на грилі Овочі гриль на мангалі