Смачна варіація пікантною заготовки на зиму, кабачки по-корейськи. Чимось нагадує всім відомий салат з гострою моркви.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Кабачки – 800 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 150 гр.
  • Морква – 150 гр.
  • Оцет столовий 9% – 80 гр.
  • Сіль – 0,5 ст. л.
  • Цукор-пісок – 60 гр.
  • Часник 8 зуб.
  • Масло соняшникове – 80 гр.

Процес приготування:

Готувати кабачки по-корейськи на зиму легко! Кабачки, помийте, очистіть від насіння і шкірки. Натерти овочі на тертці для моркви по-корейськи.

Змішайте в мисці соняшникова олія, оцет, цукор, сіль і приправу, залиште цю суміш на 30 хвилин настоятися.

Цибулю, часник і моркву очистіть. Моркву натріть на тертці. Цибулю наріжте півкільцями. Часник подрібніть пресом. З’єднайте кабачки, моркву, цибулю, часник і суміш зі спеціями, все добре перемішайте і залиште на 3 години.

Коли пройде час, розкладіть салат по стерилізованим банкам, накрийте їх кришками. Банки разом з салатом стерилізують в окропі 15 хвилин, потім загорніть кришки і укутайте їх в ковдру до повного охолодження. Зберігайте загортання в прохолодному місці.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки на зиму пальчики оближеш Кабачки як грузді Салат з кабачків з часником на зиму Салат з кабачків, цибулі та моркви на зиму Салати з кабачків на зиму