Відмінне доповнення до м’ясних страв, а також гарніру. Кабачки виходять дуже пряними і ароматними, і все завдяки правильно підібраним спеціям. Готувати таке блюдо дуже просто і досить швидко. Звичайно, доведеться почекати добу, щоб овочі встигли просочитися. Але скільки всього можна приготувати за цей час!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- Перець чилі – 0.5 шт.
- Коріандр – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Кріп – 4 гілки
- Масло рослинне – 5 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 3 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Перець чорний мелений – 1 ч. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати кабачки по-корейськи швидкого приготування, кабачок потрібно почистити. Для цього зрізаємо з нього шкірку. Розрізаємо на дві частини і видаляємо насіння. Морква почистимо і промиємо водою. Також помиємо зелень.
Коли все готово, натираємо кабачок на крупну тертку.
Потім натираємо моркву.
Перекладаємо овочі в глибоку миску і змішуємо їх з допомогою виделки.
Часник подрібнити за допомогою преса. Перекладаємо його в невелику чашу. Перець чилі поріжемо на більш дрібні частини. Додамо його до часнику. Туди ж відправляємо коріандр і горошини перцю. Всі інгредієнти потрібно перетерти дерев’яною качалкою.
Засипаємо приготовленої приправою наші овочі. Подрібнюємо кріп і також додаємо його в миску. Розмішуємо.
Тепер займемося маринадом. Змішаємо олію з оцтом і додамо до них цукор і сіль. Все ретельно перемішати.
Заливаємо маринадом капусту і моркву.
Гарненько все розмішуєм і залишаємо в холодильнику на 24 години.
Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків