Відмінне доповнення до м’ясних страв, а також гарніру. Кабачки виходять дуже пряними і ароматними, і все завдяки правильно підібраним спеціям. Готувати таке блюдо дуже просто і досить швидко. Звичайно, доведеться почекати добу, щоб овочі встигли просочитися. Але скільки всього можна приготувати за цей час!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Перець чилі – 0.5 шт.
  • Коріандр – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Кріп – 4 гілки
  • Масло рослинне – 5 ст. л.
  • Оцет столовий 9% – 3 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати кабачки по-корейськи швидкого приготування, кабачок потрібно почистити. Для цього зрізаємо з нього шкірку. Розрізаємо на дві частини і видаляємо насіння. Морква почистимо і промиємо водою. Також помиємо зелень.

Коли все готово, натираємо кабачок на крупну тертку.

Потім натираємо моркву.

Перекладаємо овочі в глибоку миску і змішуємо їх з допомогою виделки.

Часник подрібнити за допомогою преса. Перекладаємо його в невелику чашу. Перець чилі поріжемо на більш дрібні частини. Додамо його до часнику. Туди ж відправляємо коріандр і горошини перцю. Всі інгредієнти потрібно перетерти дерев’яною качалкою.

Засипаємо приготовленої приправою наші овочі. Подрібнюємо кріп і також додаємо його в миску. Розмішуємо.

Тепер займемося маринадом. Змішаємо олію з оцтом і додамо до них цукор і сіль. Все ретельно перемішати.

Заливаємо маринадом капусту і моркву.

Гарненько все розмішуєм і залишаємо в холодильнику на 24 години.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків