Смачна овочева закуска з апетитною скоринкою. Готувати це блюдо дуже просто. Вона стане чудовим доповненням до гарніру і зробить вечеря по-справжньому корисним.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Кабачки – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 7 ст. л.
- Вода – 100 мл
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати кабачки смажені в клярі? Кабачки промиваємо і відрізаємо у них кінчики. Нарізаємо кабачки гуртками середньої товщини. Викладаємо їх на тарілку і посипаємо сіллю. Лишаємо в такому вигляді на 15 хв. За цей час вони виділять сік, його потрібно злити.
В окремій ємність змішуємо яйця і воду. Злегка збиваємо вінчиком або звичайною виделкою.
Тепер поступово додаємо борошно, розмішуємо, щоб не утворювалося грудочок.
Мачає в клярі всі кабачки.
Обсмажуємо кабачки на розігрітому рослинному маслі з обох боків до золотистого кольору.
Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки в клярі з борошном і яйцем Кабачки в клярі на сковороді Кабачки з яйцем на сковороді Кабачки на вечерю Страви з кабачків Хрусткі кабачки