Смачна овочева закуска з апетитною скоринкою. Готувати це блюдо дуже просто. Вона стане чудовим доповненням до гарніру і зробить вечеря по-справжньому корисним.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 7 ст. л.
  • Вода – 100 мл
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати кабачки смажені в клярі? Кабачки промиваємо і відрізаємо у них кінчики. Нарізаємо кабачки гуртками середньої товщини. Викладаємо їх на тарілку і посипаємо сіллю. Лишаємо в такому вигляді на 15 хв. За цей час вони виділять сік, його потрібно злити.

В окремій ємність змішуємо яйця і воду. Злегка збиваємо вінчиком або звичайною виделкою.

Тепер поступово додаємо борошно, розмішуємо, щоб не утворювалося грудочок.

Мачає в клярі всі кабачки.

Обсмажуємо кабачки на розігрітому рослинному маслі з обох боків до золотистого кольору.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки в клярі з борошном і яйцем Кабачки в клярі на сковороді Кабачки з яйцем на сковороді Кабачки на вечерю Страви з кабачків Хрусткі кабачки