Хрусткі кабачки, запечені брусами в духовці, ідеально підійдуть для великої компанії. Корисне та смачне блюдо стане оригінальною і запам’ятовує закускою для вашого вечора.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки (середні) – 3 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сухарі панірувальні – 1 ст.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати кабачки в духовці брусочками? Підготуємо інгредієнти. Кабачки промиваємо. Якщо вони молоді, шкірку знімати не обов’язково. Твердий сир пропускаємо через дрібну тертку.

Кабачки нарізаємо невеликими брусами.

Нарізані овочі викладаємо в глибоку миску, посипаємо сіллю і перцем. Акуратно перемішуємо.

Збиваємо яйця в окремій посудині. Вони нам необхідні для кляру.

Панірувальні сухарі змішати з натертим сиром.

Кожен шматочок кабачка гарненько мачає в яєчної суміші.

Після яйця обвалюють овочі в панірувальних сухарях і сирі.

Деко застеляємо пергаментом. На нього викладаємо бруси кабачків в паніровці. Кожен шматочок повинен лежати окремо один від одного. Випікаємо в духовці до золотистої скоринки 20-25 хвилин. Температура духовки – 180 градусів.

Готове блюдо викладаємо на блюдо. Подаємо до столу з соусом до смаку. Приємного апетиту!

Дієтичне кабачки в духовці Кабачки в клярі Кабачки в клярі в духовці Кабачки з сиром Кабачки з сиром у духовці Кабачки на вечерю Кабачки на кожен день Страви з кабачків