Хрусткі кабачки, запечені брусами в духовці, ідеально підійдуть для великої компанії. Корисне та смачне блюдо стане оригінальною і запам’ятовує закускою для вашого вечора.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки (середні) – 3 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Сухарі панірувальні – 1 ст.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати кабачки в духовці брусочками? Підготуємо інгредієнти. Кабачки промиваємо. Якщо вони молоді, шкірку знімати не обов’язково. Твердий сир пропускаємо через дрібну тертку.
Кабачки нарізаємо невеликими брусами.
Нарізані овочі викладаємо в глибоку миску, посипаємо сіллю і перцем. Акуратно перемішуємо.
Збиваємо яйця в окремій посудині. Вони нам необхідні для кляру.
Панірувальні сухарі змішати з натертим сиром.
Кожен шматочок кабачка гарненько мачає в яєчної суміші.
Після яйця обвалюють овочі в панірувальних сухарях і сирі.
Деко застеляємо пергаментом. На нього викладаємо бруси кабачків в паніровці. Кожен шматочок повинен лежати окремо один від одного. Випікаємо в духовці до золотистої скоринки 20-25 хвилин. Температура духовки – 180 градусів.
Готове блюдо викладаємо на блюдо. Подаємо до столу з соусом до смаку. Приємного апетиту!
Дієтичне кабачки в духовці Кабачки в клярі Кабачки в клярі в духовці Кабачки з сиром Кабачки з сиром у духовці Кабачки на вечерю Кабачки на кожен день Страви з кабачків