За пропонованим рецептом ви можете приготувати кабачки в клярі по-китайськи. Кабачки будуть в апетитною хрусткій скоринці, їх можна подати на гарнір або самостійним блюдом. Кляр приготуємо на китайський мотив: з соєвим соусом і кунжутом.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Соєвий соус – 10 мл
- Кунжут – 1 щіпка
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати кабачки в клярі по-китайськи. Спочатку підготуйте всі необхідні продукти для приготування страви.
Кабачок добре промийте проточною водою і, не очищаючи від шкірки, розрізати на кружки товщиною до ½ див.
Для кляру в окрему миску розбийте яйце і перемішайте його з борошном. Можете суміш трохи посолити.
Потім в кляр налийте соєвий соус, насипте кунжут і перемішайте.
Нарізані кабачки умочіть в приготований кляр.
Обсмажте кабачки в розігрітому рослинному маслі з обох боків до золотистої рум’яної скоринки.
Серветкою видаліть з приготованих кабачків зайве масло і подайте до столу.
Їжте на здоров’я!
Кабачки в клярі на сковороді Кабачки з яйцем на сковороді Кабачки на вечерю Смажені кабачки Страви з кабачків на сковороді Хрусткі кабачки