За пропонованим рецептом ви можете приготувати кабачки в клярі по-китайськи. Кабачки будуть в апетитною хрусткій скоринці, їх можна подати на гарнір або самостійним блюдом. Кляр приготуємо на китайський мотив: з соєвим соусом і кунжутом.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Соєвий соус – 10 мл
  • Кунжут – 1 щіпка
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Почнемо готувати кабачки в клярі по-китайськи. Спочатку підготуйте всі необхідні продукти для приготування страви.

Кабачок добре промийте проточною водою і, не очищаючи від шкірки, розрізати на кружки товщиною до ½ див.

Для кляру в окрему миску розбийте яйце і перемішайте його з борошном. Можете суміш трохи посолити.

Потім в кляр налийте соєвий соус, насипте кунжут і перемішайте.

Нарізані кабачки умочіть в приготований кляр.

Обсмажте кабачки в розігрітому рослинному маслі з обох боків до золотистої рум’яної скоринки.

Серветкою видаліть з приготованих кабачків зайве масло і подайте до столу.

Їжте на здоров’я!

Кабачки в клярі на сковороді Кабачки з яйцем на сковороді Кабачки на вечерю Смажені кабачки Страви з кабачків на сковороді Хрусткі кабачки