Це просте в приготуванні і в той же час цікаве блюдо навряд чи залишить байдужими когось з ваших гостей. Крім того, кабачки з фаршем в клярі прекрасно впишуться і в повсякденне меню. Головний секрет страви – ідеальне поєднання звичних інгредієнтів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Свинячий фарш – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Картопля – 1 шт.
- Батон – 50 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Зелень – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування кабачків з фаршем в клярі смачний! Кабачок необхідно вимити і нарізати кільцями.
В колечках слід вирізати серцевину.
Посипаємо колечка сіллю і кладемо в окрему тарілку для того, щоб сік з гіркуватим присмаком, який присутній в кабачках, стек.
В цей час займемося приготуванням фаршу, який ми будемо використовувати в якості начинки. В окремій мисці змішуємо фарш з яйцем, натертим на дрібну тертку картоплею, цибулею з часником, сіллю і спеціями. Все необхідно ретельно перемішати.
Тепер беремо фарш і начиняємо їм кабачкові кільця.
Потім начинені колечка обвалюємо у збитому зі спеціями яйці, борошні. Після цього відправляємо їх смажитися на сковорідку, поки кабачок не придбає золотавий відтінок.
Коли кабачки будуть готові, посипаємо їх тертим сиром і даємо їм ще трохи подтушиться протягом пари хвилин.
Викладаємо кільця на тарілку і посипаємо посіченою зеленню
Страва подається в гарячому або холодному вигляді як самостійне блюдо або з гарніром.
Кабачки в клярі Кабачки в клярі з сиром і часником Кабачки в клярі з часником на сковороді Кабачки з фаршем Кабачки на сковороді швидко і смачно Картопля з кабачками на сковороді ПП рецепти з кабачків