Простою стравою у вигляді кабачків з куркою під сирною шапкою можна здивувати домашніх вихідним літнім днем. Коли звичні страви з кабачків вже набридли, а урожай видався особливо багатим, такий обід доведеться як не можна до речі.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
  • Курячий фарш – 150 гр.
  • Сметана – 2 ч. л.
  • Сир Пармезан – 40 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт кабачків в духовці з м’ясом гранично простий! Кабачок вимити і розрізати вздовж на 2 частини, видалити м’якоть і насіння ложкою. Вийдуть 2 човники. Злегка посолити їх зсередини.

Додати до фаршу дрібно нашатковану ріпчасту цибулю, сіль і мелений чорний перець, перемішати.

Щільно утрамбувати курячий фарш в човники з кабачків.

Злегка змастити кожну частину кабачка сметаною і посипати потертим на крупній тертці сиром.

попередньо нагріти Духовку до 180 градусів. Запікати страву приблизно 40-45 хв.

Подавати готові човники з кабачків з м’ясом в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Дієтичні страви з кабачків Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки з сиром у духовці Кабачки з фаршем Кабачки з фаршем в духовці ПП рецепти з кабачків