З кабачків можна приготувати безліч смачних і низькокалорійних страв. Овоч, запечена в духовці з яйцем і молоком, без праці перетвориться в ситне і повноцінне блюдо для вашого сніданку або обіду.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Молоко коров’яче – 200 мл
- Яйце – 3 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для змазування
Процес приготування:
Готувати кабачки, запечені в духовці, з яйцем і молоком просто! Кабачок промиваємо, очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками невеликого розміру.
Форму для випікання обмазуємо рослинним маслом.
Викладаємо шматочки кабачка.
Посипаємо сіллю і спеціями.
Відправляємо форму з овочами в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо близько 15 хвилин. Потім дістаємо.
В окремому посуді збиваємо яйця з молоком і сіллю до однорідності.
Яєчно-молочною сумішшю рівномірно поливаємо кабачки.
Знову відправляємо блюдо в духовку. Готуємо близько 20-25 хвилин. Потім дістаємо і остуджуємо.
Кабачки, запечені з яйцем і молоком, готові. Можна ділити на порції і подавати до столу. Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Кабачки в духовці Кабачки в духовці без м'яса Кабачки з яйцем