З кабачків можна приготувати безліч смачних і низькокалорійних страв. Овоч, запечена в духовці з яйцем і молоком, без праці перетвориться в ситне і повноцінне блюдо для вашого сніданку або обіду.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Молоко коров’яче – 200 мл
  • Яйце – 3 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для змазування

Процес приготування:

Готувати кабачки, запечені в духовці, з яйцем і молоком просто! Кабачок промиваємо, очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками невеликого розміру.

Форму для випікання обмазуємо рослинним маслом.

Викладаємо шматочки кабачка.

Посипаємо сіллю і спеціями.

Відправляємо форму з овочами в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо близько 15 хвилин. Потім дістаємо.

В окремому посуді збиваємо яйця з молоком і сіллю до однорідності.

Яєчно-молочною сумішшю рівномірно поливаємо кабачки.

Знову відправляємо блюдо в духовку. Готуємо близько 20-25 хвилин. Потім дістаємо і остуджуємо.

Кабачки, запечені з яйцем і молоком, готові. Можна ділити на порції і подавати до столу. Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки в духовці Кабачки в духовці без м'яса Кабачки з яйцем