Капуста з приправою по-корейськи буде у вас найсмачнішим овочевим салатом і для повсякденного, і для святкового столу. Її високо оцінюють не тільки шанувальники корейської кухні, але і любителі гострої пікантною закуски. Відповідно до цього рецепту капуста готується швидко і салат можна їсти через 30 хвилин.
Інгредієнти: на 2 л.
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Кріп – 1 пучок
- Приправа для корейської моркви – 1 пакет
- Сіль – 0.5 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Капусту очистити від зовнішніх листя і половину качана нарізати квадратними шматочками розміром 2х2 див. Перекласти капусту в окремий посуд і на 10 хвилин залити крутим окропом, потім злити її.
Моркву очистити, промити і подрібнити на корейській тертці. Потім перекласти моркву до капусти.
Зубки часнику почистити від луски і порубати ножем на маленькі шматочки. Часник також перекласти до капусти.
Кріп промити холодною водою, прибрати серветкою зайву вологу і нашаткувати його на шматочки довжиною до 1 см, щоб в салаті краще відчути його аромат.
Потім до подрібненим овочів насипати пакетик приправи для корейської моркви. У сковороді добре розігріти рослинну олію і відразу перелити його до овочів. Потім салат швидко перемішати і дати настоятися 30 хвилин. Капуста з приправою по-корейськи готова. Можна подавати до столу.
Смачних і вдалих страв!
Маринована капуста з маслом Маринована капуста з морквою та олією Маринована капуста з олією і оцтом Маринована капуста з оцтом Маринована капуста з оцтом, часником і олією Маринована капуста по-корейськи