Сьогодні я пропоную приготувати класичний рецепт карбонара з беконом у вершковому соусі. Я дуже люблю готувати, але щоб не витрачати багато часу, я найчастіше використовую прості рецепти. Блюдо виходить незвичайно смачним, соковитим і ситним.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Вершки – 150 мл
- Бекон – 150 гр.
- Сіль – за смаком
- Спагетті – 200 гр.
- Яєчний жовток – 3 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Масло оливкове – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати класичний рецепт карбонара з беконом у вершковому соусі? Приготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування класичної карбонара з беконом у вершковому соусі.
Часник очистіть від лушпиння, сполосніть і подрібніть ножем, натріть на дрібній тертці або пропустити через прес.
Бекон наріжте тонкими скибочками. Бекон можна використовувати будь – сирої, сирокопчений або копчено-варений.
Сир «Пармезан» натріть на дрібній тертці. Замість «Пармезану» можна використовувати будь-сир твердого сорту.
добре розігрійте Сковороду на помірному вогні, налийте невелику кількість оливкової олії, викладіть подрібнений часник і, постійно помішуючи, злегка обсмажте.
Після чого викладіть підготовлений бекон і, постійно помішуючи, трохи обсмажте.
Курячі жовтки викладіть в невелику ємність, гарненько перемішайте, посоліть і поперчіть.
До збитим курячим жовтків влийте необхідну кількість вершків будь-якої жирності. Перемішайте до однорідної консистенції.
До рідких інгредієнтів додайте подрібнений сир.
Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
В глибоку каструлю налийте велику кількість холодної води, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, добре посоліть, а потім викладіть необхідну кількість спагетті. Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці макаронних виробів. Замість спагеті можна використовувати макаронні вироби будь-якого виду.
Відварені макаронні вироби злийте через друшляк або сито. Готові макаронні вироби відправте в сковороду.
Додайте приготовлений вершковий соус.
Ретельно перемішайте.
Додати обсмажений бекон з часником і гарненько перемішайте. Прогрійте блюдо буквально пару хвилин.
Класичну карбонару з беконом у вершковому соусі подавайте на стіл порційно.
Приємного апетиту!
Паста карбонара з беконом Паста карбонара класична Паста карбонара у вершковому соусі Спагеті карбонара з вершками Спагеті карбонара з вершками і беконом