Картопля з опеньками – смачне і ситне блюдо! А аромат маринованих грибів зробить його ще апетитніше! Це блюдо точно не затримається на тарілках!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Картопля – 3 шт.
- Опеньки мариновані – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – 30 мл
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування картоплі з маринованими опеньками? Картопля очищаємо від шкірки, промиваємо і ріжемо скибочками.
Цибулю також чистимо і ріжемо його кубиками.
сковороду Змащуємо рослинним маслом і розігріваємо його.
Обсмажуємо цибулю і картоплю 15 хвилин, періодично помішуючи.
Мариновані опеньки нарізаємо на кілька шматочків і додаємо їх на сковороду. Смажимо ще 15 хв.
Солимо і перчимо за смаком.
Додаємо подрібнену зелень.
Приємного апетиту!
Картопля Картопля з опеньками на сковороді Опеньки смажені з цибулею Смажені опеньки