Картопля з опеньками – смачне і ситне блюдо! А аромат маринованих грибів зробить його ще апетитніше! Це блюдо точно не затримається на тарілках!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Картопля – 3 шт.
  • Опеньки мариновані – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування картоплі з маринованими опеньками? Картопля очищаємо від шкірки, промиваємо і ріжемо скибочками.

Цибулю також чистимо і ріжемо його кубиками.

сковороду Змащуємо рослинним маслом і розігріваємо його.

Обсмажуємо цибулю і картоплю 15 хвилин, періодично помішуючи.

Мариновані опеньки нарізаємо на кілька шматочків і додаємо їх на сковороду. Смажимо ще 15 хв.

Солимо і перчимо за смаком.

Додаємо подрібнену зелень.

Приємного апетиту!

Картопля Картопля з опеньками на сковороді Опеньки смажені з цибулею Смажені опеньки