Домашні супи можна доповнити картопляними галушками. Вони зроблять страву більш ситним, наваристим і яскравим. Приготувати орининальный продукт не складно своїми руками. Оцініть простий рецепт, який не забере багато часу.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Картопля – 3 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Для приготування картопляних галушок для супу спершу потрібно очистити і відварити картоплю, а після розім’яти його в ніжне пюре.

Викладаємо до картопляного пюре борошно, дрібку солі і розбиваємо куряче яйце. Починаємо перемішувати інгредієнти.

Вимішуємо масу руками до отримання крутого тіста. Ком повинен бути щільним, еластичним і не прилипати до рук.

Ділимо продукт на три рівні частини. Кожну з них розгортаємо в тонку круглу ковбаску.

Нарізаємо ковбаски на невеликі шматочки. Картопляні галушки готові, додайте їх в домашній суп.

Галушки Галушки для супу