Ніжна пшоно-рисова каша на воді виходить поживною та корисною. Її можна подавати в якості готового сніданку або гарніру. Продукт з круп прекрасно доповнять м’ясні страви.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Рис білий – 100 гр.
- Пшоно – 100 гр.
- Вода – 2,5 склянки
- Сіль – за смаком
- Масло вершкове – за смаком
Процес приготування:
Готувати кашу з пшона і рису на воді просто! Рисову крупу опускаємо в холодну воду і гарненько промиваємо її.
Також чинимо і з пшоном, тільки його можна довше потримати у воді. Спливли крупинки викидаємо.
В каструлю вливаємо воду і додаємо в неї сіль. Розмішуємо вміст до розчинення сухого інгредієнта.
Опускаємо у воду підготовлені крупи.
Переставляємо каструлю на плиту, доводимо пшоно з рисом до кипіння.
Варимо на повільному вогні 20 хвилин.
Готову кашу Дружба розмішуємо і розкладаємо по тарілках. За бажанням страву можна доповнити вершковим маслом. Готово, подавайте до столу!
Каша Дружба Каша Дружба з рису та пшона Каша Дружба на воді Каша Дружба як в дитячому саду Пшоно-рисова каша на воді