Ситну домашню кашу можна приготувати з рису та пшона в духовці. Доповніть крупи молоком і порадуйте близьких смачною і ароматною стравою. Підходить для сніданків і обідів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Пшоно – 120 гр.
- Рис білий – 120 гр.
- Вода – 2 склянки
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Цукор-пісок – 2 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Масло вершкове – 30 гр.
Процес приготування:
Готувати кашу з рису та пшона на молоці в духовці легко! Спочатку підготуємо основні інгредієнти. Рис промиваємо холодною водою.
Пшоно вимочуємо в тарілці з водою близько 10 хвилин. Після теж промиваємо.
В каструлю або сотейник вливаємо воду і молоко. Нагріваємо вміст на плиті, але не доводимо до кипіння.
В глибоку форму для запікання викладаємо підготовлені крупи, вершкове масло, сіль і цукор. Заливаємо вміст гарячим молоком з водою. Відправляємо страву на 40 хвилин у духовку, розігріту до 180 градусів.
Готову кашу ділимо на порції, доповнюємо вершковим маслом і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Каша Дружба на воді і молоці Каша Дружба на молоці Каша Дружба як в дитячому саду Молочна каша Дружба в горщику в духовці Пшоно-рисова каша в духовці