Випічка в мультиварці хороша тим, що не вимагає особливих зусиль від господині: потрібно тільки змішати інгредієнти, а все інше кухонний прилад зробить за вас. Кекс з вишнями – ласощі просте в приготуванні, а, що найголовніше, дуже смачне з приємною вишневої кислинкою.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Цукор-пісок – 1.5 склянки
- Яйце – 3 шт.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сметана – 150 гр.
- Ванілін – 1 пакет
- Розпушувач тіста – 10 гр.
- Вишня – 200 гр.
- Глазур – 1 пакет
Процес приготування:
Як приготувати кекс з вишнями в мультиварці? Розтопити масло в мультиварці на режимі «Підігрів».
В глибокій ємності збити яйця з цукром до повного розчинення останнього.
вийшла яєчно-цукрову суміш додати сметану і розтоплене вершкове масло, перемішати до однорідності.
Борошно просіяти і змішати з розпушувачем і ванільним цукром. Акуратно вмішати борошно в тісто.
З вишні вийняти кісточки. Якщо використовується заморожена вишня, то обов’язково її розморозьте.
В чашу мультиварки влити приготоване тісто, зверху розкласти вишню.
Готувати на програмі «Випічка» 50 хвилин. Готовність можна перевірити за допомогою зубочистки.
Готовий кекс вивертаємо на блюдо. Випічка в мультиварці виходить не дуже зарумянившейся зверху, однак це можна виправити: приготувати шоколадну кондитерську глазур і покрити їй наш кекс. Тепер все готово! Кличемо всіх на чай!
Кекси без молока Кекси без родзинок Кекси в мультиварці Поларіс Кекси в мультиварці Редмонд Кекси з ягодами Кекси на сметані в мультиварці