Випічка в мультиварці хороша тим, що не вимагає особливих зусиль від господині: потрібно тільки змішати інгредієнти, а все інше кухонний прилад зробить за вас. Кекс з вишнями – ласощі просте в приготуванні, а, що найголовніше, дуже смачне з приємною вишневої кислинкою.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Цукор-пісок – 1.5 склянки
  • Яйце – 3 шт.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Сметана – 150 гр.
  • Ванілін – 1 пакет
  • Розпушувач тіста – 10 гр.
  • Вишня – 200 гр.
  • Глазур – 1 пакет

Процес приготування:

Як приготувати кекс з вишнями в мультиварці? Розтопити масло в мультиварці на режимі «Підігрів».

В глибокій ємності збити яйця з цукром до повного розчинення останнього.

вийшла яєчно-цукрову суміш додати сметану і розтоплене вершкове масло, перемішати до однорідності.

Борошно просіяти і змішати з розпушувачем і ванільним цукром. Акуратно вмішати борошно в тісто.

З вишні вийняти кісточки. Якщо використовується заморожена вишня, то обов’язково її розморозьте.


В чашу мультиварки влити приготоване тісто, зверху розкласти вишню.

Готувати на програмі «Випічка» 50 хвилин. Готовність можна перевірити за допомогою зубочистки.


Готовий кекс вивертаємо на блюдо. Випічка в мультиварці виходить не дуже зарумянившейся зверху, однак це можна виправити: приготувати шоколадну кондитерську глазур і покрити їй наш кекс. Тепер все готово! Кличемо всіх на чай!

Кекси без молока Кекси без родзинок Кекси в мультиварці Поларіс Кекси в мультиварці Редмонд Кекси з ягодами Кекси на сметані в мультиварці