Знаменитий салат «Обжорка» можна приготувати у варіанті для любителів пікантною їжі. Замість звичайної моркви додайте в блюдо гостру корейську моркву. Крім того, це відмінний спосіб урізноманітнити своє звичайне меню і спробувати щось нове.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 150 гр.
- Огірки солоні – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква по-корейськи – 150 – 200 гр.
- Майонез – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Петрушка – 1 пучок
- Перець чорний мелений – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування класичного салату «Обжорка» з корейською морквою? Цибулю очистіть, наріжте півкільцями, обсмажте його до золотистого кольору на рослинній олії.
Солоні огірки наріжте кубиками.
Куряче філе відваріть в підсоленій воді до готовності, остудіть м’ясо в бульйоні, потім наріжте його кубиками.
Якщо корейська морквина нашинкована дуже довгою соломкою, то попередньо наріжте її більш дрібно.
У мисці змішайте корейську моркву, куряче м’ясо, огірки, подрібнену петрушку.
Посоліть і приправити салат за смаком, заправте майонезом. Салат «Обжорка» готовий до подачі відразу після приготування.
Приємного апетиту!
Салати з куркою