Знаменитий салат «Обжорка» можна приготувати у варіанті для любителів пікантною їжі. Замість звичайної моркви додайте в блюдо гостру корейську моркву. Крім того, це відмінний спосіб урізноманітнити своє звичайне меню і спробувати щось нове.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 150 гр.
  • Огірки солоні – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква по-корейськи – 150 – 200 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Петрушка – 1 пучок
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування класичного салату «Обжорка» з корейською морквою? Цибулю очистіть, наріжте півкільцями, обсмажте його до золотистого кольору на рослинній олії.

Солоні огірки наріжте кубиками.

Куряче філе відваріть в підсоленій воді до готовності, остудіть м’ясо в бульйоні, потім наріжте його кубиками.

Якщо корейська морквина нашинкована дуже довгою соломкою, то попередньо наріжте її більш дрібно.

У мисці змішайте корейську моркву, куряче м’ясо, огірки, подрібнену петрушку.

Посоліть і приправити салат за смаком, заправте майонезом. Салат «Обжорка» готовий до подачі відразу після приготування.

Приємного апетиту!

Салати з куркою