Не наїстися їм неможливо. Салат «Обжорка» можна віднести до розряду салатів з високою калорійністю, звідси і така назва. Любителі смачно і ситно поїсти можуть відкривати свої кулінарні блокноти і сміливо записувати цей рецепт.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 300 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Огірки солоні – 1 – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати класичний салат «Обжорка» з яловичиною? М’ясо відваріть в підсоленій воді до готовності і наріжте соломкою.

З лука зніміть піну і наріжте півкільцями.

Обсмажте цибулю до золотистого кольору на рослинній олії.

Морква вимийте, очистіть і натріть на тертці.

Викладіть її на розігріту сковороду і обсмажте до готовності.

Огірки наріжте соломкою.

Зберіть всі інгредієнти в одній ємності. Додайте в салат подрібнений часник, сіль і перець за смаком, заправте майонезом і перемішайте. Салат «Обжорка» готовий до подачі до столу відразу після приготування.

Приємного апетиту!

Новости