звичайні продукти легко можуть перетворитися в оригінальний салат. Холодна закуска з буряка, яблук і горіхів – цікаве блюдо, яке приємно здивує ваших гостей.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Буряк – 1 шт.
  • Яблука – 1 шт.
  • Волоський горіх – 4 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Лимонний сік – 1 ч. л.

Процес приготування:

Буряк відварюємо до повної готовності. Потім охолоджуємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими кубиками. Кладемо в салатницю.

Очищаємо від шкірки яблуко і нарізаємо його кубиками середнього розміру. Додаємо до буряка. Для такого салату краще всього брати кисло-солодкі яблука.

Салат солимо за смаком, поливаємо соком з вичавленого лимона. Останнього потрібно зовсім трохи, інакше закуска вийде занадто кислим. Заправляємо майонезом. Перемішуємо вміст.

Очищаємо волоські горіхи, подрібнюємо і посипаємо ними салат. Страва на час можна залишити в холодильнику. Потім розкладаємо по порційних тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Новости