Приготуйте знаменитий лагман з яловичини з класичного узбецькому рецептом! Блюдо вийде ароматним, поживним і в міру жирним. Такий варіант хороший для великого сімейного обіду.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 500 гр.
- Локшина для лагмана – 250 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Кріп – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Готувати класичний узбецький лагман з яловичини просто! Яловичину попередньо розморожуємо і промиваємо під холодною водою.
м’ясо Ріжемо кубиками рівних розмірів.
Занурюємо шматочки яловичини в каструлю, заливаємо склянкою води і готуємо на середньому вогні.
Чистимо моркву, промиваємо її і ріжемо тонкими кружечками.
Ріпчасту цибулю подрібнюємо півкільцями.
Великими кубиками нарізаємо картоплю.
Болгарські перці очистити від насіння і тонко нарізаємо будь-яким зручним способом.
Завантажуємо овочі в каструлю з м’ясом.
Опускаємо у воду столову ложку томатної пасти. Розмішуємо.
Додаємо потрібну кількість солі і спецій. Варимо до розм’якшення яловичини.
Занурюємо в кипляче блюдо локшину.
Тримаємо каструлю на слабкому вогні до повної готовності локшини.
Розкладаємо лагман по тарілках, прикрашаємо свіжим кропом і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Лагман Лагман з картоплею Лагман з яловичини в казані Лагман з яловичини в каструлі Лагман з яловичини з локшиною Лагман з яловичини класичний