Приготуйте знаменитий лагман з яловичини з класичного узбецькому рецептом! Блюдо вийде ароматним, поживним і в міру жирним. Такий варіант хороший для великого сімейного обіду.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 500 гр.
  • Локшина для лагмана – 250 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Кріп – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Готувати класичний узбецький лагман з яловичини просто! Яловичину попередньо розморожуємо і промиваємо під холодною водою.

м’ясо Ріжемо кубиками рівних розмірів.

Занурюємо шматочки яловичини в каструлю, заливаємо склянкою води і готуємо на середньому вогні.

Чистимо моркву, промиваємо її і ріжемо тонкими кружечками.

Ріпчасту цибулю подрібнюємо півкільцями.

Великими кубиками нарізаємо картоплю.

Болгарські перці очистити від насіння і тонко нарізаємо будь-яким зручним способом.

Завантажуємо овочі в каструлю з м’ясом.

Опускаємо у воду столову ложку томатної пасти. Розмішуємо.

Додаємо потрібну кількість солі і спецій. Варимо до розм’якшення яловичини.

Занурюємо в кипляче блюдо локшину.

Тримаємо каструлю на слабкому вогні до повної готовності локшини.

Розкладаємо лагман по тарілках, прикрашаємо свіжим кропом і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Лагман Лагман з картоплею Лагман з яловичини в казані Лагман з яловичини в каструлі Лагман з яловичини з локшиною Лагман з яловичини класичний