Один з найпростіших способів приготувати домашній лагман – в мультиварці. Додавання в їжу свинини зробить процес ще більш швидким, так як м’ясо швидше стає м’яким, ніж яловичина або баранина.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Локшина хвиляста – 250 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Селера – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Томатна паста – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Зелень – 1 пучок

Процес приготування:

Готувати лагман з свинини в мультиварці легко! Свинину ріжемо на невеликі шматочки і смажимо відразу в чаші включеної мультиварки.

Дрібними кубиками ріжемо моркву і селеру. Тонкими півкільцями розбираємо цибулю.

Закидаємо овочі до м’яса і перемішуємо.

Далі додаємо нарізану картоплю і болгарський перець.

Посипаємо блюдо сіллю і спеціями за смаком.

Додаємо три столові ложки томатної пасти.

Розмішуємо всі інгредієнти, заливаємо їх повністю водою і готуємо в режимі «гасіння» 1 годину.

В цей час відварюємо локшину в киплячій воді.

Після повертаємося до мультиварці. Готову страву відразу посипаємо подрібненою свіжою зеленню.

Розкладаємо блюдо в глибокі тарілки. Порційно додаємо локшину і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Лагман з картоплею Лагман з свинини Лагман з свинини з локшиною Лагман з свинини з локшиною і картоплею Лагман з свинини класичний Лагман класичний