Щоб компот вийшов відмінним – використовуйте рожеві стиглі стебла ревеню, повністю видаливши листя. Напій виходить в міру солодкий, з легкою кислинкою і пряним ароматом кориці.
Інгредієнти: на 2 л.
- Ревінь – 0,5 кг
- Цукор-пісок – 0,1 кг
- Кориця – 10 гр.
- Вода – 1.5 – 1.8 л
Процес приготування:
Рецепт приготування компоту з ревеню з корицею смачний! Спочатку підготуйте банки, поставивши їх на стерилізацію.
Живці очистити від верхнього шару і наріжте довгастими шматками.
Перекладіть ревінь в 2 банки і влийте окріп. Залиште банки на 10 хвилин.
В каструлю наберіть воду, і не доводячи до кипіння, всипте цукор, перемішайте. Нехай сироп трохи покипить.
З банок злийте воду, всипте мелену корицю і додайте сироп до верху.
Закупорьте банки кришками і переверніть. Накрийте рушником і залиште остигати.
Приємного апетиту!
Компот з ревеню Компоти Ревінь на зиму Страви з ревеню