Щоб компот вийшов відмінним – використовуйте рожеві стиглі стебла ревеню, повністю видаливши листя. Напій виходить в міру солодкий, з легкою кислинкою і пряним ароматом кориці.


Інгредієнти: на 2 л.

  • Ревінь – 0,5 кг
  • Цукор-пісок – 0,1 кг
  • Кориця – 10 гр.
  • Вода – 1.5 – 1.8 л

Процес приготування:

Рецепт приготування компоту з ревеню з корицею смачний! Спочатку підготуйте банки, поставивши їх на стерилізацію.

Живці очистити від верхнього шару і наріжте довгастими шматками.

Перекладіть ревінь в 2 банки і влийте окріп. Залиште банки на 10 хвилин.

В каструлю наберіть воду, і не доводячи до кипіння, всипте цукор, перемішайте. Нехай сироп трохи покипить.

З банок злийте воду, всипте мелену корицю і додайте сироп до верху.

Закупорьте банки кришками і переверніть. Накрийте рушником і залиште остигати.

Приємного апетиту!

Компот з ревеню Компоти Ревінь на зиму Страви з ревеню