Оригінальний спосіб заготівлі помідорів на зиму – рецепт консервування в яблучному соку. Таке блюдо виходить абсолютно особливим. Приголомшливий кисло-солодкий смак соусу і соковиті плоди стануть окрасою не тільки сімейного, але й святкового столу!
Інгредієнти: на 4 л.
- Помідори свіжі – 2 кг
- Яблука – 2 кг
- Кріп – 2 гілки
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – 1 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати консервовані помідори в яблучному соку. Помідори і яблука промиваємо.
Яблука нарізаємо на дольки і відправляємо в соковижималку.
Готовий яблучний сік доводимо до кипіння і засипаємо в нього сіль.
Помідори очищаємо від черешків. І разом з кропом і перцем розкладаємо в стерилізовані банки. Заливаємо помідори яблучним соком. Накриваємо кришками.
Ставимо банки у велику каструлю і заливаємо їх водою приблизно на 1/4, доводимо до кипіння і стерилізуємо банки 10 хв.
Виймаємо банки і закатуємо щільно кришками.
Приємного апетиту!
Мариновані помідори Мариновані помідори пальчики оближеш Мариновані помідори як в магазині Помідори без цукру на зиму Помідори гарячим способом Помідори на 3 літрову банку на зиму