Оригінальний спосіб заготівлі помідорів на зиму – рецепт консервування в яблучному соку. Таке блюдо виходить абсолютно особливим. Приголомшливий кисло-солодкий смак соусу і соковиті плоди стануть окрасою не тільки сімейного, але й святкового столу!


Інгредієнти: на 4 л.

  • Помідори свіжі – 2 кг
  • Яблука – 2 кг
  • Кріп – 2 гілки
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – 1 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати консервовані помідори в яблучному соку. Помідори і яблука промиваємо.

Яблука нарізаємо на дольки і відправляємо в соковижималку.

Готовий яблучний сік доводимо до кипіння і засипаємо в нього сіль.

Помідори очищаємо від черешків. І разом з кропом і перцем розкладаємо в стерилізовані банки. Заливаємо помідори яблучним соком. Накриваємо кришками.

Ставимо банки у велику каструлю і заливаємо їх водою приблизно на 1/4, доводимо до кипіння і стерилізуємо банки 10 хв.

Виймаємо банки і закатуємо щільно кришками.

Приємного апетиту!

Мариновані помідори Мариновані помідори пальчики оближеш Мариновані помідори як в магазині Помідори без цукру на зиму Помідори гарячим способом Помідори на 3 літрову банку на зиму