Дуже смачне доповнення до чаю з доступного набору продуктів. Листкове тісто можна замісити самостійно або купити готове в магазині. Другий варіант значно заощадить ваш час.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 500 гр.
  • Повидло – 8 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати конвертики з листкового тіста з повидлом. Тісто розморозьте, наріжте його на рівні квадрати. Кожен квадратик трохи розкачати, в центр покладіть трохи повидла.

З’єднайте протилежні куточки тесту між собою.

Складіть з квадратиків тесту конвертики, стежте за тим, щоб начинка не виступала назовні.

Заготовки конвертиків розкладіть на деку, зверху змастіть їх рослинною олією.

Поставте деко в духовку, розігріту до 200-220 градусів. Через 15-20 хвилин випічка буде готова, можна заварювати чай.

Приємного апетиту!

Новости