Пропоную приготувати простий рецепт легкого дієтичного салату з тунцем, яйцем і консервованим горошком, який неодмінно сподобається тим, хто стежить за своїм харчуванням і фігурою. Салат відмінно підійде для вечері або збалансованого перекусу.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Тунець консервований – 200 гр.
  • Горошок зелений консервований – 200 гр.
  • Цибуля червоний – 1 головка
  • Яйце – 2 шт.
  • Для заправки: –
  • Йогурт – 2 ст. л.
  • Діжонська гірчиця – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з тунцем і яйцем? Підготуйте всі необхідні інгредієнти для низькокалорійного салату. Відкрийте банку з тунцем, перекладіть його в миску і з допомогою виделки трохи розімніть.

Яйця покладіть в невелику каструлю, посоліть, залийте холодною водою, зваріть круто. Остудіть, очистіть і наріжте зварені яйця дрібним кубиком.

Відкрийте банку консервованого горошку, злийте рідину через сито. Червоний цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.

В невеликій ємності з’єднайте натуральний йогурт з гірчицею. Посоліть, поперчіть, все ретельно перемішайте.

підготовлений салатник викладіть нарізані курячі яйця, консервований тунець, зелений горошок, поросяти, ягняти цибулю. Посоліть, поперчіть. Заправте приготованим соусом. Все добре перемішайте.

подавайте Салат порційно в красивою посуді.

Приємного апетиту!

Новости