Повітряні і хрусткі конвертики з начинкою – смачна випічка, яку легко можна приготувати вдома, особливо якщо у вас в морозилці запасено готове листкове тісто. Для начинки будемо використовувати сир і шинку.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 500 гр.
  • Шинка – 100 гр.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.

Процес приготування:

Готувати конвертики з листкового тіста з сиром і шинкою в духовці легко! Тісто розморозьте при кімнатній температурі.

Шинку наріжте тонкими пластинками.

Сир натріть на крупній тертці.

Листкове тісто розкладіть на рівній поверхні і розріжте на рівні квадрати.

Окремо збийте куряче яйце.

Кожен квадрат тіста змастіть вбитих яйцем, на середину покладіть шинку і сир, скріпіть протилежні краї тіста між собою.

Заготовки викладіть на деко, застелене пергаментом. Зверху змастіть конвертики збитим яйцем.

Запікайте конверти в духовці при 200 градусах 25-30 хвилин.

Готову випічку трохи остудіть і потім подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Новости