Легкі і пишні листкові конвертики з сиром не тільки смачні, але й не небезпечні для фігури. Вони зберігають свій чудовий смак як в теплом, так і в охолодженому вигляді. І приготувати сирні конвертики дуже просто і швидко, якщо у вас вже є готове листкове тісто.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 450 гр.
  • Сир – 500 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Ванільний цукор – 1 пакет
  • Крохмаль кукурудзяний – 30 гр.
  • Родзинки – 50 гр.
  • Лимон – 1 шт.
  • Масло рослинне – для змазування

Процес приготування:

Приступимо до готування конвертиків з листкового тіста з сиром. Відокремте білок від жовтка. Цедру лимона натріть на дрібній тертці. Змішайте сир, жовток, крохмаль, родзинки, цедру одного лимона, звичайний і ванільний цукор.

Тісто розморозьте, розкотіть і розділіть на рівні квадрати. Яєчним білком змастіть краї квадратів, викладіть на них по столовій ложці сирної начинки.

Тісто складіть по діагоналі і скріпіть краю виделкою.

Викладіть заготовки на деко, змазані рослинним маслом.

Випікайте конвертики в духовці, розігрітій до 200 градусів 20-25 хвилин.

Приємного апетиту!

Новости