Легкі і пишні листкові конвертики з сиром не тільки смачні, але й не небезпечні для фігури. Вони зберігають свій чудовий смак як в теплом, так і в охолодженому вигляді. І приготувати сирні конвертики дуже просто і швидко, якщо у вас вже є готове листкове тісто.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 450 гр.
- Сир – 500 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Ванільний цукор – 1 пакет
- Крохмаль кукурудзяний – 30 гр.
- Родзинки – 50 гр.
- Лимон – 1 шт.
- Масло рослинне – для змазування
Процес приготування:
Приступимо до готування конвертиків з листкового тіста з сиром. Відокремте білок від жовтка. Цедру лимона натріть на дрібній тертці. Змішайте сир, жовток, крохмаль, родзинки, цедру одного лимона, звичайний і ванільний цукор.
Тісто розморозьте, розкотіть і розділіть на рівні квадрати. Яєчним білком змастіть краї квадратів, викладіть на них по столовій ложці сирної начинки.
Тісто складіть по діагоналі і скріпіть краю виделкою.
Викладіть заготовки на деко, змазані рослинним маслом.
Випікайте конвертики в духовці, розігрітій до 200 градусів 20-25 хвилин.
Приємного апетиту!
Новости