В кінці літа саме час для випічки з яблуками. Простіше всього це зробити маючи в запасі вже готове листкове тісто. Аромат у такий випічки просто чарівний.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 220 гр.
- Яблука – 1 – 2 шт.
- Цукор-пісок – 35 гр.
- Масло вершкове – 20 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 15 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування конвертиків з листкового тіста з яблуками? Яблука помийте, очистіть від шкірки і дрібно наріжте.
На сковорідці розтопити вершкове масло, викладіть яблука, злегка обсмажте, потім додайте цукор і смажте до легкої карамелізації. Яблука викладіть на тарілку і остудіть.
Розморозьте тісто, розкладіть його на робочій поверхні і розріжте на квадрати.
Робочу поверхню просыпьте борошном, покладіть квадратик тіста, трохи розкачати. На один край тіста покладіть начинку, складіть тісто навпіл і скріпіть краю.
Деко застеліть пергаментним папером або силіконовим килимком. На деко викладіть заготовки конвертиків з яблуками. Випікайте 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Ще гарячі конвертики посипте цукром, потім остудіть і подавайте до чаю.
Приємного апетиту!
Новости