В кінці літа саме час для випічки з яблуками. Простіше всього це зробити маючи в запасі вже готове листкове тісто. Аромат у такий випічки просто чарівний.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 220 гр.
  • Яблука – 1 – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 35 гр.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 15 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування конвертиків з листкового тіста з яблуками? Яблука помийте, очистіть від шкірки і дрібно наріжте.

На сковорідці розтопити вершкове масло, викладіть яблука, злегка обсмажте, потім додайте цукор і смажте до легкої карамелізації. Яблука викладіть на тарілку і остудіть.

Розморозьте тісто, розкладіть його на робочій поверхні і розріжте на квадрати.

Робочу поверхню просыпьте борошном, покладіть квадратик тіста, трохи розкачати. На один край тіста покладіть начинку, складіть тісто навпіл і скріпіть краю.

Деко застеліть пергаментним папером або силіконовим килимком. На деко викладіть заготовки конвертиків з яблуками. Випікайте 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.

Ще гарячі конвертики посипте цукром, потім остудіть і подавайте до чаю.

Приємного апетиту!

Новости