Буряк по праву вважається джерелом вітамінів. І в цьому немає нічого дивного, оскільки цей продукт займає лідируючі позиції по вмісту корисних мікроелементів та вітамінів. Крім того, регулярне вживання буряка сприяє поліпшенню роботи багатьох органів і очищенню крові. Салат, представлений вашій увазі, ідеально впишеться в меню людини, яка стежить за своїм здоров’ям і за фігурою.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Буряк – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Цибуля ріпчаста – 0.25 головок
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Оцет столовий 9% – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салати з буряка з олією? Беремо буряк середнього розміру, промиваємо під проточною водою і ставимо варитися на півгодини.

Буряк необхідно остудити, очистити.

Очищаємо цибулю і часник, потім подрібнюємо – цибулю нарізаємо дрібним кубиком, часник пропускаємо через прес.

Натираємо на середній тертці буряк, додаємо до неї подрібнену цибулю з часником, заправляємо рослинною олією і невеликою кількістю оцту. Все добре перемішуємо. При бажанні салат можна прикрасити рубаною зеленню.

Новости