Незвичайний спосіб приготувати коржі для святкового торта. Із зазначеної кількості інгредієнтів вийде 6 коржів середнього розміру
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 2 шт.
- Какао-порошок – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 150 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Молоко коров’яче – 1,5 склянки
- Маргарин вершковий – 50 гр.
- Сода харчова – 1 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
Готувати коржі для торта без згущеного молока на сковороді легко! У мисці збийте одне яйце і 60 грам цукру.
Потім додайте розтоплений маргарин.
Соду погасите оцтом. Додайте в миску просіяне борошно і гашену соду
Влийте молоко і замісіть однорідне рідке тісто.
В кінці додайте какао і добре перемішайте.
Випікайте тонкі коржі на розігрітій сковороді з двох сторін. Коржі готуються за 2-3 хвилини.
Готові коржі охолодити, змастіть їх кремом і складіть торт.
Смачного!