Незвичайний спосіб приготувати коржі для святкового торта. Із зазначеної кількості інгредієнтів вийде 6 коржів середнього розміру


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 2 шт.
  • Какао-порошок – 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Молоко коров’яче – 1,5 склянки
  • Маргарин вершковий – 50 гр.
  • Сода харчова – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

Готувати коржі для торта без згущеного молока на сковороді легко! У мисці збийте одне яйце і 60 грам цукру.

Потім додайте розтоплений маргарин.

Соду погасите оцтом. Додайте в миску просіяне борошно і гашену соду

Влийте молоко і замісіть однорідне рідке тісто.

В кінці додайте какао і добре перемішайте.

Випікайте тонкі коржі на розігрітій сковороді з двох сторін. Коржі готуються за 2-3 хвилини.

Готові коржі охолодити, змастіть їх кремом і складіть торт.

Смачного!

Торти