Сметанний крем з желатином виходить дуже смачним і ароматним. По текстурі він схожий на дуже ніжне і м’яке суфле. Це ідеальна начинка для ваших кулінарних ідей! Такий десерт точно не залишиться не поміченим!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сметана – 350 гр.
- Желатин харчовий – 1 ст. л.
- Вода – 25 мл
- Цукор-пісок – 50 гр.
- Ванілін – 2 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати крем сметанний для бісквітного торта з желатином, желатин замочимо в кип’яченій і остигнула воді, поки він не набрякне приблизно на 30 хв
Після цього ставимо желатин на плиту і варимо до його повного розчинення. Даємо йому охолонути.
В цей час з’єднаємо цукровий пісок, ванілін і сметану і збиваємо масу за допомогою міксера, щоб вона стала пухкою і однорідною.
Додаємо остиглий желатин і продовжуємо збивати. Даємо масі повністю охолонути і ще раз збиваємо крем. Ставимо його в холод на 30 хв
Приємного апетиту!
Густий сметанний крем для торта Крем для торта Крем для торта з желатином Сметанний крем з желатином для торта Торти