Сметанний крем з желатином виходить дуже смачним і ароматним. По текстурі він схожий на дуже ніжне і м’яке суфле. Це ідеальна начинка для ваших кулінарних ідей! Такий десерт точно не залишиться не поміченим!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сметана – 350 гр.
  • Желатин харчовий – 1 ст. л.
  • Вода – 25 мл
  • Цукор-пісок – 50 гр.
  • Ванілін – 2 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати крем сметанний для бісквітного торта з желатином, желатин замочимо в кип’яченій і остигнула воді, поки він не набрякне приблизно на 30 хв

Після цього ставимо желатин на плиту і варимо до його повного розчинення. Даємо йому охолонути.

В цей час з’єднаємо цукровий пісок, ванілін і сметану і збиваємо масу за допомогою міксера, щоб вона стала пухкою і однорідною.

Додаємо остиглий желатин і продовжуємо збивати. Даємо масі повністю охолонути і ще раз збиваємо крем. Ставимо його в холод на 30 хв

Приємного апетиту!

Густий сметанний крем для торта Крем для торта Крем для торта з желатином Сметанний крем з желатином для торта Торти