Коржі з кабачків з м’ясом можна назвати чоловічим стравою. Воно дуже ситне і подається без гарніру. По своєму смаку ви можете додати улюблений соус або підсмажений хліб.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 150 гр.
- Кабачки – 0,5 кг
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло соняшникове – 80 мл
Процес приготування:
Рецепт приготування коржів з кабачків з м’ясом смачний! М’ясо помийте і наріжте дрібними шматочками, посоліть і приправте його за смаком.
Кабачок помийте і натріть на крупній тертці, відіжміть сік. Цибулю дрібно наріжте і додайте до кабачків. Розбийте яйце, всипте борошно, посоліть і приправте за смаком все добре перемішайте.
На розігріту сковороду влийте трохи соняшникової олії. Викладіть столовою ложкою оладки з кабачків, наверх покладіть трохи м’яса і зверху покладіть ще по столовій ложці кабачкового тесту, щоб м’яса не було видно. Смажте 3-5 хвилин, потім переверніть млинець на іншу сторону, прикрийте кришкою і протушкувати коржі на повільному вогні 3-5 хвилин.
Готуйте коржі за таким принципом, поки у вас не закінчиться тісто і м’ясо. Потім перекладіть всі коржі в сковороду, закрийте кришкою і тушкуйте до готовності м’яса 10-15 хвилин. Подавайте коржі гарячими.
Приємного апетиту!
Кабачки з м'ясом Кабачки на сковороді швидко і смачно Коржі з кабачків Коржі з кабачків на сковороді Найбільш смачні оладки з кабачків Оладки Страви з кабачків на сковороді