Смачна і дуже ситна коржик з начинкою з сиру та шинки. апетитне ласощі, яке точно оцінять всі домочадці. А готувати її легко і просто!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Кефір – 150 мл
  • Сода харчова – 0.5 ч. л.
  • Сир – 200 гр.
  • Шинка – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати коржик з шинкою і сиром в духовці. Кефір з’єднуємо з содою і цукром. Розмішуємо суміш.

Борошно просіваємо і поступово додаємо в кефір, поки не вийде густа, однорідне тісто. Залишаємо його настоятися 30-40 хвилин, накривши рушником.

Сир натираємо на крупній тертці.

А шинку ріжемо тонкою соломкою.

Ділимо тісто 6 шматочків і розгортаємо в коржик. У центр кладемо трохи сиру і шматочки шинки, загинаємо краю коржі, щоб начинка не випадала. Перевертаємо корж і знову розгортаємо її.

Так підготуємо всі коржі. Змащуємо деко олією і викладаємо коржі. Випікаємо 20-25 хв. при 180 градусах.

Приємного аппетита!

Лепешки