Чудові ситні коржі. Вони можуть навіть замінити обід в дорозі і в будні. Особливо смачно їсти їх разом з томатним соком або кетчупом. Обов’язково спробуйте.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кефір – 1 склянка
- Сир – 70 гр.
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Зелень – 1 пучок
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Варена ковбаса – 70 гр.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
- Цукор-пісок – за смаком
- Масло олію – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати коржики з сиром, ковбасою і помідорами? Сир і ковбасу натріть на крупній тертці. Зелень можна взяти будь-яку на свій смак, помийте її, просушіть і дрібно порубаєте ножем.
кефір кімнатної температури, додайте соду, перемішайте і залиште на 5-7 хвилин.
Потім додайте до кефіру сіль, цукор і мелений перець. Змішайте цю масу з сиром, ковбасою і зеленню. Помідори дуже дрібно наріжте і додайте в миску.
В миску всипте просіяне борошно і замісіть тісто для коржів.
Для більш зручної роботи з тестом, присипте стіл борошном. Тісто розділіть на кілька рівних частин і розкачайте коржі по 0,5 сантиметра завтовшки.
Обсмажте коржики з обох боків на середньому вогні.
Коржі залишаються смачними і ніжними навіть в холодному вигляді.
Приємного аппетита!
Лепешки