Котлети з індички на пару зазвичай готують для маленьких дітей. У цьому рецепті вам пропонується приготувати їх у пароварці. Ароматизируем котлети свіжою зеленню і цибулею. Якщо у вас заморожене м’ясо індички, то його заздалегідь розморозьте в теплій воді, але не в мікрохвильовці, щоб не зіпсувати текстуру м’яса. Рецепт нескладний і вважається класичним.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Філе індички – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Петрушка – 100 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати котлети з індички на пару, м’ясо індички вимити під проточною водою, обсушіть серветкою і нарізати на середні шматочки, видаляючи плівку і хрящі.

Петрушку промийте і дрібно наріжте.

Почистіть від лушпиння цибулину і також розріжте на шматочки.

М’ясо індички помістіть в чашу блендера і подрібніть протягом 1-2 хвилин до стану однорідного фаршу. Отриманий фарш перекладіть в миску.

Потім у блендері подрібніть нарізану цибулю і перекладіть його до фаршу.

Додайте до фаршу нарізану петрушку, насипте за своїм смаком сіль і ложкою все ретельно вимісіть до однорідного стану.

Мокрими руками сформуйте з приготованого фаршу акуратні котлети і укладіть їх у пароварку. Якщо готуєте для маленьких дітей, то сформуйте котлетки у вигляді невеликих колобків.

Увімкніть пароварку і встановіть час – 20 хвилин. Цього достатньо для котлет з індички. Через 10 хвилин приготування котлети переверніть на інший бік, щоб рівномірно пропарились і стали соковитими. В кінці приготування кришку пароварки зніміть і дайте котлет деякий час для охолодження.

Потім котлети перекладіть в порційні тарілочки і подайте до столу з будь-яким гарніром і свіжими овочами.

Готуйте із задоволенням!

Дієтичне котлети з індички Котлети Котлети з індички Котлети з індички на пару Котлети з філе індички Натуральні котлети з індички ПП котлети з індички