Куряча грудка – популярний джерело білка, який часто використовують для приготування страв правильно харчування. Спробуйте домашні рубані котлети з філе курки. Страва порадує вас своєю легкістю і невисокою калорійністю.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 0.5 кг
  • Рисова борошно біле – 2 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Кріп – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування ПП рубаних котлет з курячої грудки? Куряче філе розрізаємо на дрібні шматочки.

Кріп подрібнюємо.

В глибоку тарілку викладаємо порізані куряче філе, до нього додаємо рисове борошно, яйце, кріп, сіль і спеції.

Фарш ретельно перемішуємо і даємо йому настоятися 20 хвилин.

Ставимо сковороду на плиту і чекаємо її нагрівання.

Потім ложкою викладаємо котлети і обсмажуємо з обох боків до золотистого відтінку.

Подавати до столу рубані курячі котлети можна з овочами або будь-яким іншим гарніром. Приємного апетиту!

Котлети Котлети з курячого філе Котлети з курячої грудки Курячі котлети без панірувальних сухарів Ніжні курячі котлети ПП січені котлети з курячої грудки Рублені котлети з курячої грудки з борошном