Багато, особливо чоловіки, впевнені, що страви на пару завжди несмачні і прісні. У цьому рецепті вам пропонується приготувати ароматні й соковиті котлети з індички в мультиварці на пару. Готуємо з додаванням у фарш батона і обсмаженої цибулі. Чоловіки оцінять ваше блюдо.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Індичка фарш – 500 гр.
  • Батон – 2 скибочки
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Молоко коров’яче – 3 ст. л.
  • Приправа (на вибір) – 0.5 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування котлет з індички в мультиварці на пару. Скибочки батона розламайте на шматочки і на 5 хвилин полийте молоком.

Фарш індички, заздалегідь розморожений або свіжий, помістіть в окремий посуд і по своєму смаку посипте сіллю і спеціями. Фарш зі спеціями трохи перемішайте.

Цибулю почистіть, наріжте не невеликі шматочки і обсмажте до золотистого кольору на розігрітому рослинному маслі.

Обсмажену цибулю перекладіть до фаршу і перемішайте.

Потім перекладіть в фарш замочений у молоці батон і фарш рукою добре вимісіть.

Мокрими руками сформуйте з приготованого фаршу акуратні котлети і викладіть їх на решітку мультиварки.

У каструлю налийте гарячу воду, закрийте кришку і встановіть програму «Варка на пару» на 45 хвилин.

Після сигналу про закінчення програми котлети залиште в мультиварці ще на 10 хвилин, потім перекладіть їх на тарілочки і можете подавати до столу з улюбленим гарніром.

Готуйте із задоволенням!

Котлети Котлети з індички Котлети з індички на пару Натуральні котлети з індички