Ідеальний шніцель по столичному легко самостійно приготувати з курячого філе. Ситне і апетитне м’ясне страву можна подавати на обід або вечерю.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Батон – 120 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 50 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування шніцеля курячого по-столичному. Філе курки промиваємо і, при необхідності, нарізаємо на відповідні для шніцеля шматочки.

Яйця ретельно збиваємо з молоком, сіллю і чорним меленим перцем. У цій суміші необхідно промокнути кожен курячий шматочок.

Беремо черствий батон і нарізаємо його на тонкі довгасті шматочки. Якщо продукт свіжий, то його можна нарізати і просушити в духовці. Після яєчної суміші обвалюємо філе в сухарях і відразу ж відправляємо в сковороду з олією.

Смажимо кожен шматочок до яскравого рум’янцю. Після чого страву можна розкладати по тарілках. Курячий шніцель по столичному готовий!

Котлети Котлети з курячого філе Котлети з курячого філе на сковороді Курячі котлети Курячі котлети без панірувальних сухарів