Використання у приготуванні котлет з індички манної крупи робить готову страву більш щільним і одночасно більш ніжним. Смак таких котлет виходить особливим. М’які і соковиті котлети нікого не залишать байдужим! Даний рецепт описує всі тонкощі приготування котлет з індички з манкою, пробуйте!
Інгредієнти: на 12 порц.
- Філе індички – 1 кг
- Яйце – 3 шт.
- Манна крупа – 7 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Часник – 3 – 5 зуб.
- Борошно пшеничне – 4 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати котлети з індички з манкою. У ємність вбийте яйця, всипте до них манну крупу, все ретельно перемішайте. Отриману масу залиште на 30 хвилин.
прокрутіть Через м’ясорубку філе індички разом з очищеним часником і цибулею. Якщо бажаєте отримати більш однорідний і ніжний фарш, можна пропустити його через м’ясорубку ще раз.
Після це посоліть і поперчіть отриманий фарш, перемішайте. Якщо є готовий фарш з індички, можна використовувати його.
Далі необхідно з’єднати фарш і яєчно-манну суміш.
протягом 5-7 хвилин вимішуйте фарш руками.
Наступний крок – розігрійте сковороду з рослинним маслом, сформуйте з фаршу котлети, обваляйте їх у пшеничного борошні, викладіть на розігріту поверхню сковороди.
Обсмажте котлети з кожного боку за 7-10 хвилин до готовності.
Котлети з індички з манкою готові до вживання! Дане блюдо чудово поєднується з будь-яким салатом і гарніром.
Приємного вам апетиту!
Дієтичне котлети з індички Котлети з індички Котлети з індички на сковороді Котлети з філе індички Натуральні котлети з індички ПП котлети з індички