Використання у приготуванні котлет з індички манної крупи робить готову страву більш щільним і одночасно більш ніжним. Смак таких котлет виходить особливим. М’які і соковиті котлети нікого не залишать байдужим! Даний рецепт описує всі тонкощі приготування котлет з індички з манкою, пробуйте!


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Філе індички – 1 кг
  • Яйце – 3 шт.
  • Манна крупа – 7 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Часник – 3 – 5 зуб.
  • Борошно пшеничне – 4 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Почнемо готувати котлети з індички з манкою. У ємність вбийте яйця, всипте до них манну крупу, все ретельно перемішайте. Отриману масу залиште на 30 хвилин.

прокрутіть Через м’ясорубку філе індички разом з очищеним часником і цибулею. Якщо бажаєте отримати більш однорідний і ніжний фарш, можна пропустити його через м’ясорубку ще раз.

Після це посоліть і поперчіть отриманий фарш, перемішайте. Якщо є готовий фарш з індички, можна використовувати його.

Далі необхідно з’єднати фарш і яєчно-манну суміш.

протягом 5-7 хвилин вимішуйте фарш руками.

Наступний крок – розігрійте сковороду з рослинним маслом, сформуйте з фаршу котлети, обваляйте їх у пшеничного борошні, викладіть на розігріту поверхню сковороди.

Обсмажте котлети з кожного боку за 7-10 хвилин до готовності.

Котлети з індички з манкою готові до вживання! Дане блюдо чудово поєднується з будь-яким салатом і гарніром.

Приємного вам апетиту!

Дієтичне котлети з індички Котлети з індички Котлети з індички на сковороді Котлети з філе індички Натуральні котлети з індички ПП котлети з індички