В даному рецепті вам пропонується додати в котлети з індички сир у вигляді начинки. Розплавилися при випічці, він додасть котлет оригінальний смак і зробить їх дуже ніжними і соковитими. Ви приготуєте чудове блюдо для всієї родини, адже такі котлети сподобаються і дітям.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Індичка – 600 гр.
  • Сир Моцарелла – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Батон (без кірки) – 150 гр.
  • Сухарі панірувальні – 4 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Часник – 4 зуб.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати котлети з індички з сиром легко! Спочатку підготуйте всі необхідні продукти для приготування котлет. В рецепті пропонується взяти моцарелу, але її можна замінити будь-яким іншим сиром по своєму смаку. Відваріть круто яйця для начинки.

М’ясо індички філе або стегно – перекрутіть на м’ясорубці з дрібною решіткою. Можна взяти готовий фарш, але з приготованого своїми руками буде смачніше.

Скибочки батона або білого хліба замочіть у воді. Цибулю почистіть і дрібно наріжте. Очищений часник подрібніть на часничниці.

Нарізану цибулю обсмажте до прозорості на вершковому маслі і на маленькому вогні.

У фарш покладіть обсмажену цибулю, замочений батон, подрібнений часник і по своєму смаку посоліть і посипте перцем. Потім, щоб отримати пишні котлети, фарш ретельно і протягом 10 хвилин вимісіть рукою. Це можна зробити з допомогою кухонного комбайна на режимі вимішування тіста.

Для начинки натріть на крупній тертці сир і відварені яйця. Додайте дрібно нарізану зелень і перемішайте.

Для формування котлет підготуйте посуд з холодною водою, щоб змочити руки, і тарілочку з панірувальними сухарями. Потрібно, щоб все було під рукою.

Мокрими руками формуйте їх фаршу круглі коржики і в середину кладіть сирну начинку.

Потім краї коржика з начинкою защепніть і сформуйте красиві котлети.

Всі котлети добре обваляйте в панірувальних сухурях.

Добре розігрійте сковорідку з рослинним маслом. Наведіть на неї котлети, можна порційно, і обсмажуйте їх на невеликому вогні до рум’яної скориночки з обох сторін.

Приготовані котлети з індички з сиром відразу подавайте до столу гарячими і з будь-яким гарніром.

Приємного апетиту!

Котлети Котлети з індички на сковороді Котлети з філе індички Натуральні котлети з індички