Основу бургерів, як відомо, становить пишна котлета. М’ясо для котлети можна взяти будь-яку, однак з курки вона виходить дуже ніжна і легка, як раз те, що потрібно для ситного перекусу.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 500 гр.
  • Батон – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Молоко коров’яче – 200 мл
  • Масло олію – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати курячі котлети для бургерів? Батон розрізати на кілька частин і замочіть його в молоці на 10 хвилин.

Філе помийте, обсушити паперовими рушниками і розріжте на кілька шматків.

Перейдіть м’ясо через м’ясорубку разом з батоном.

Додайте у фарш сіль, перець і добре перемішайте.

Сформуйте плоскі котлети діаметром 12-15 сантиметрів на плоскій поверхні.

Потім за допомогою металевої лопатки перенесіть їх на розпечену сковорідку.

Смажте котлети до рум’яної скоринки з двох сторін. У загальній складності на обидві сторони вам знадобиться 15-20 хвилин.

Відмінний, соковиті котлети для бургерів готові, можна приступати до складання домашнього фастфуду.

Приємного апетиту!

Котлети Котлети з курячого фаршу Котлети з курячого філе Котлети з курячого філе на сковороді Курячі котлети Курячі котлети без цибулі Соковиті котлети з курячого фаршу на сковороді