Існує величезна різноманітність страв, які можна приготувати з печінки. Даний рецепт описує приготування котлет з печінки індички – смачного і поживного страви. Завдяки вдалому поєднанню всіх продуктів котлети відрізняються ніжним і приємним смаком, виходять соковитими і м’якими.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Печінка індички – 400 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сало свиняче – 100 гр.
- Борошно пшеничне – 40 гр.
- Манна крупа – 80 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати котлети з печінки індички. Печінка індички промити і пропустити через м’ясорубку. Печінка також можна подрібнити і змішати.
Ріпчасту цибулю треба очистити, пропустити через м’ясорубку.
Сало також пропускаємо через м’ясорубку слідом за печінкою і ріпчастою цибулею.
В ємність з перекрученими продуктами вбиваємо яйця.
Потім всипаємо до решти інгредієнтів необхідну кількість манної крупи. Усе ретельно вимішуємо.
Далі додаємо в робочу ємність пшеничне борошно. Це дозволить зробити печінковий тісто більш в’язким.
Приправляємо всі інгредієнти чорним меленим перцем і сіллю, перемішуємо.
Сковороду з рослинним маслом ставимо на вогонь, прогріваємо. Починаємо смажити котлети. Зручно викладати печінкову масу столовою ложкою на сковороду.
По готовності одного боку, переверніть котлети, обсмажте другу сторону також до рум’яної скоринки.
Котлети з печінки індички готові! Подавайте соковите і апетитне блюдо до столу в гарячому вигляді.
Приємного вам апетиту!
Котлети Котлети з індички Котлети з індички на сковороді