Стегно індички набагато соковитіше м’яса філе, тому котлети виходять більш соковитими і смачними. У даному рецепті вам пропонується м’ясо стегна індички порубати ножем або порізати шматочками і додати у фарш для пишноти котлет сметану і гірчицю. У вас вийде апетитне, смачне і в той же час дієтичне блюдо для сімейного столу.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Стегно індички (без кістки) – 600 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Манна крупа – 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Почнемо готувати котлети з стегна індички. З стегна індички зніміть шкіру, видаліть сухожилля і наріжте м’ясо на маленькі шматочки.

Нарізане м’ясо помістіть в зручну посуд. Цибулю почистіть, наріжте на маленькі кубики і перекладіть до м’яса. Додайте також вказане в рецепті кількість сметани, гірчиці і вбийте яйця.

Потім насипте до фаршу потрібну кількість борошна, манки і приправи. Фарш по-своєму смаку посипте сіллю і чорним перцем і добре все перемішайте ложкою.

Посуд з фаршем накрийте шматочком харчової плівки. Помістіть м’ясо на 1 годину в холодильник, щоб воно добре добре просочилося. Можна це зробити ввечері і залишити фарш на ніч.

Після закінчення цього часу можете смажити котлети. Добре розігрійте сковорідку з рослинним маслом. Столовою ложкою викладайте фарш на розігріту сковорідку, формуючи з нього акуратні котлети.

Обсмажте котлети на невеликому вогні до золотистої скоринки з обох сторін.

Гарячі котлети з стегна індички відразу подайте до столу з будь-якими соусами і гарніром.

Приємного апетиту!

Котлети Котлети з індички Котлети з індички на сковороді Натуральні котлети з індички