Котлети з яловичини і курки – відмінне блюдо для обіднього столу! Таке поєднання робить котлети особливо смачними та поживними. А ще у них в два рази більше необхідним вітамінів, білків і мінералів! Те що потрібно для правильного харчування!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 400 гр.
  • Яловичина – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Хліб – 120 гр.
  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Сухарі панірувальні – 8 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати котлети з яловичини і курки? Курячу грудку і яловичину потрібно пропустити через м’ясорубку і змішати між собою. Також пропускаємо очищений цибулю і додаємо його до м’яса.

Хліб замочуємо в молоці на 10-15 хв., щоб він розм’як. Часник дрібно кришимо ножем.

Додаємо у фарш залишилися інгредієнти: хліб, сухарі, яйце, часник, а також сіль і перець за смаком. Формуємо невеликі котлети овальної форми.

Розігріваємо сковороду, добре промазану маслом, викладаємо котлети і обсмажуємо з двох боків до легкого золотистого кольору. На це буде потрібно 15-20 хв.

Приємного апетиту!

Котлети Котлети з курячого фаршу Котлети з курячого філе на сковороді Курячі котлети Курячі котлети без борошна Курячі котлети в паніровці