Хочете порадувати рідних смачним м’ясним блюдом? Приготуйте котлети з індички і яловичини! Залежно від смакових уподобань їх можна приготувати різними способами – на сковороді в духовці або на пару. Смакові якості готового страви в будь-якому випадку будуть відмінними!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Індичка фарш – 400 гр.
  • Яловичий фарш – 400 гр.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 – 3 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати котлети з індички і яловичини, в глибоку ємність викладаємо фарш з індички і яловичий фарш.

Очищаємо часник і ріпчасту цибулю, подрібнюємо їх у блендері або перекручуємо через м’ясорубку.

Разом з яйцями, додаємо подрібнені інгредієнти до фаршу.

Додаємо до інших компонентів майонез, сіль і спеції за смаком. Все ретельно перемішуємо.

Потім додаємо невелику кількість пшеничного борошна, щоб домогтися потрібної консистенції.

Всі інгредієнти ретельно перемішуємо, отримуючи в результаті однорідний фарш для котлет.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, вологими руками формуємо котлети і починаємо їх обсмажувати.

Коли одна сторона буде готова, переверніть котлети і обсмажте другу сторону до рум’яної скоринки.

Котлети з індички і яловичини готові!

Приємного вам апетиту!

Котлети Котлети з індички Котлети з індички на сковороді Котлети з філе індички